Oh My God

Oh My God

Nieuw Thema in de expositieruimte ‘Nieuwe Ruimte’ in Velp

En hier zie je mijn werk. Helaas is de foto niet scherp. Dus als je het werk echt goed wilt bekijken zul je naar de Nieuwe Ruimte in Velp moeten gaan. (Openingstijden: zaterdag en zondag 12:00-17:00)

Het idee achter het werk is het programma Toddles and Tiara’s van TLC. Hier worden kleine meisjes gedrild om zich van hun beste kant te laten zien op het podium. Dagen lang, wat zeg ik, waarschijnlijk wel jaren lang, worden ze getraind door hun moeder om het perfecte loopje te leren en de indrukwekkendste pose. De weg ernaar toe gaat niet zonder tierend, schreeuwend, huilend, stampend, door het lint gaan…het hoort er allemaal bij, als er maar niets meer van te zien is zodra ze op het podium staan. Het is allemaal super over de top. Een echte ‘O my god’ in mijn ogen. En daarom moest ik ook even flink uitpakken bij dit thema. Zie hier het resultaat, een werk met een flinke knipoog:

IMG-8029
‘O.M.G’ 150x….Gemengde techniek, € 1414,- (helft mag ook, heb ik ook nog LoL)

 

 

Opbrengst naar MS

Mocht u interesse hebben om het werk te kopen? Dan heb ik een extra leuk nieuwtje. De gehele winst gaat naar de MS stichting. 10 Juni wil ik gaan fietsen samen met vele anderen. We beklimmen de Mont Ventoux . 1,2 of 3x. En daar is geld voor nodig! En met dit werk hoop ik hier alvast wat voor op te kunnen halen.

voor meer info : www.klimmentegenms.nl

logo_ktms

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s