Nog een plekje vrij

Ik heb de laatste tijd van een paar mensen de vraag gekregen of er nog plek was op de donderdagavond voor de cursus. Helaas, deze was vol. Maar er is een plekje vrij gekomen. Dus mocht je je nog willen aanmelden kan dat. Het liefst via mijn email: kunstvankarin@gmail.com

En voor de donderdagochtend heb ik ook nog plek! De startdata van deze cursus is nog niet bekend. Ik start hiermee bij voldoende aanmeldingen. Dus, lijkt het je leuk om in een ontspannen omgeving te werken aan je schildervaardigheden? Of ga je de uitdaging aan om eens een portret te schilderen? Twijfel dan niet en meld je aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s